Om Geilo interiør og design

Historie

Geilo Interiør og Design ble etablert i 2006, men driftsoppstart i 2008. Firmaet ble opprettet av Jiri Svejkovsky, som opprinnelig er fra Praha. Der drev han sitt eget møbelsnekkeri med 30 ansatte, og hadde en stor og krevende kundekrets. Da Tereza fra Geilo kom inn i Jiris liv, bestemte de seg etter en stund for å flytte til Norge. Etter å ha jobbet som ansatt hos møbelsnekkerier i lokalmiljøet, følte Jiri nok en gang for å skape sitt eget firma – og i 2008 var driften av Geilo Interiør og Design i full gang.

Pirkete nøyaktig

Å være møbelsnekker er å være pirkete nøyaktig. Fra å ta mål, til tegninger og snekring, med tilhørende montering til slutt. Men også nøyaktig i materialvalg – samt å skjønne hva du som kunde virkelig vil ha. Det viktigeste for oss er at du blir fornøyd..

Har du mål utenom standarden på hytten eller i din nye bolig? Har du en spesiell smak som du ikke igjen i butikkene? Trenger du en en Møbelsnekker i Buskerud? Geilo Interiør og Design designer, tilpasser og lager alle typer møbler og løsninger. Vi har lang erfaring innen bygging av bord, stoler, senger og andre soveromsmøbler, baderomsmøbler og restaurering av gamle tremøbler. Vi tør å kalle oss selv spesialister på kjøkken, og etterprøv oss gjerne på det. Les mer om våre tjenester under.